Webapplicaties Oudenburg, 8460
Contacteer ons:
Tom Vanhoutte
0473/132976
tom@in2sites.be
Founder In2sites
Contacteer ons:
Tom Vanhoutte
0473/132976
tom@in2sites.be
Founder In2sites
We zijn een bureau die in Vlaanderen pakketten kan aanbieden voor ieder project. Van grafisch design tot webdesign voor web- en softwareontwikkeling. Wij gaan voor resultaat gerichte oplossingen voor start-ups tot grote K.M.O’s.
top drukwerk , website, webshop of software op maat in Oudenburg, 8460 voor de beste prijs.
Wij verzorgen ook opmaak voor de volgende domeinen:
Web design – Web development – Advertenties – Car Wrapping – Belettering – Boeken – Campagnebeelden – Video
Fotografie – Logo – Huisstijl – Magazines – Mailing – Social Media – SEO – Search Engine Optimization – Spandoeken
Standen – Banner displays – Boek covers – Business Cards – Visitekaartjes – Fles etiketten – Folders – Flyers – Branding
Spandoeken – Displays – Frame displays – Drukwerk – Branding – Naamkaartjes – Webdesign – Brochures
Reclameborden – Huwelijkskaarten – Communiekaarten – Kaartjes – Stickers
Blader door onze site, zoek niet verder. Maak een afspraak en wij komen graag bij u langs om alles over uw project te horen!
Vraag uw offerte/info aan. Klik hier!
Oudenburg is een stad in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Oudenburg ligt op de grens van De Polders en de zandleemstreek. De stad telt ruim 9.000 inwoners.
De stad is net als Tongeren ontstaan uit een Romeinse vestiging. Tussen 180 en 250 na Chr. werd het castellum gebouwd en de burgerlijke nederzetting verbouwd tot militaire versterking. Dit gebeurde op een landtong die uitstak in het moerassige kustgebied. Het castellum was deel van een reeks forten langs de Noordzee en de kusten van Engeland, namelijk de Litus Saxonicum. Deze kustverdediging werd voornamelijk opgetrokken als bescherming tegen de piraterij van de Chauken en Friezen. In het begin van de 5de eeuw verloor het castellum zijn militaire betekenis, toen het garnizoen werd teruggetrokken naar Italië om daar de Germaanse invallen (trachten) tot staan te brengen.
De vesting raakte in verval in de volgende eeuwen. Het is niet duidelijk of het fort eventueel een rol zou hebben gespeeld tegen de plunderingen van de Vikingen. Wat wel vaststaat is dat het Romeinse castellum diende als steengroeve voor de streek. Zo liet graaf Boudewijn V van Vlaanderen de stenen overbrengen naar Brugge. Daar zouden ze dienen voor de bouw van de Burg. Met de stenen uit het castellum werd ook de Sint-Pieterskerk (1056-1070) gebouwd.
Tot binnenkort.
Founder In2Sites
Tom Vanhoutte
tom@in2sites.be
0473/132976
Vraag uw offerte of info aan. Klik hier!