Webapplicaties in Lichtervelde, 8810

Webapplicaties  Lichtervelde, 8810

Contacteer ons:

Tom Vanhoutte
0473/132976
tom@in2sites.be
Founder In2sites

Webapplicaties gezocht? Wie zijn wij?

We zijn een bureau die in Vlaanderen pakketten kan aanbieden voor ieder project. Van grafisch design tot webdesign voor web- en softwareontwikkeling. Wij gaan voor resultaat gerichte oplossingen voor start-ups tot grote K.M.O’s.
beste  grafisch design , website, webshop of software op maat in Lichtervelde, 8810 voor de beste prijs.

Wij verzorgen ook opmaak voor de volgende domeinen:
Web design – Web development – Advertenties – Car Wrapping – Belettering – Boeken – Campagnebeelden – Video
Fotografie – Logo – Huisstijl – Magazines – Mailing – Social Media – SEO – Search Engine Optimization – Spandoeken
Standen –  Banner displays – Boek covers – Business Cards – Visitekaartjes – Fles etiketten – Folders – Flyers – Branding
Spandoeken – Displays – Frame displays – Drukwerk – Branding – Naamkaartjes – Webdesign – Brochures
Reclameborden – Huwelijkskaarten – Communiekaarten – Kaartjes – Stickers

 

Top  Webapplicaties op uw maat voor Lichtervelde!

 

Blader door onze site, zoek niet verder.  Maak een afspraak en wij komen graag bij u langs om alles over uw project te horen!

Vraag uw offerte/info aan. Klik hier!

Websites
Webdesign

Enkele projecten uit onze webwereld.

Gerelateerde links

Wij bieden verschillende diensten aan overal in West-Vlaanderen.

Lichtervelde

Lichtervelde en zijn omgeving.

Lichtervelde is een plaats en gemeente in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Het is een woon- en pendelgemeente met landbouw en wat nijverheid en telt ruim 8500 inwoners. Lichtervelde ligt in het Houtland, in het centrum van de provincie tussen Torhout en Roeselare. West-Vlaams is er de spreektaal.

Lichtervelde ligt op de grens van Zandig- (in het noorden) en Zandlemig-Vlaanderen (in het zuiden). De waterrijke gemeente ligt in een van de beekvalleitjes opgevuld met alluviale bodems. Onder meer de Drielinden-, de Muizeveld en de Zwanebeek wateren af naar de IJzer. Het licht golvend reliëf varieert van 49 meter in het zuiden, zijnde het Heihoekplateau, tot 17 meter in het noorden. Dit plateau vormt de waterscheiding tussen het noordelijke IJzerbekken en het zuidelijke Mandel-Leie-Scheldebekken. In het noorden ligt het “Veld” als uitloper van het Bulskampveld, zoals de Ferrariskaart van 1770-1778 toont. In dit heidegebied legden de heren van Lichtervelde plassen en visvijvers aan met namen zoals “Ronde Vijver”, “Damplas”, “Lange Vijver”, “Hogelane.” Straatnamen verwijzen er nog naar. De hoofdactiviteit in dit onvruchtbare gebied was turfsteken. De wijk “De Turfhauwe” herinnert hieraan. De kaart van Vandermaelen uit 1851 toont dat het gebied drooggelegd en bebost werd. In het interbellum werd het ontbost.

Tot binnenkort.

Founder In2Sites
Tom Vanhoutte
tom@in2sites.be
0473/132976

Vraag uw offerte of info aan. Klik hier!