Opleiding tot Webontwikkelaar of Programmeur met de Full Stack Developer opleiding bij Syntra West

webdeveloper, programmeur, webontwikkelaar

Opleiding tot Webontwikkelaar of Programmeur met de Full Stack Developer opleiding bij Syntra West

Full Stack Developer

Ben je op zoek naar een snelle en efficiënte manier om een carrière als webontwikkelaar of programmeur te starten? Dan is de full stack developer opleiding van Syntra West dé perfecte keuze voor jou!

Met onze voltijdse dagopleiding van slechts 1 jaar, leer je alles over front-end en back-end ontwikkeling. Je zal vaardigheden opdoen in HTML, CSS, JavaScript, PHP en nog veel meer. Bovendien zal je leren hoe je een efficiënte en gebruiksvriendelijke website of grote webapplicatie kan ontwikkelen die voldoet aan de laatste trends en standaarden. Onze opleiding legt de nadruk op object georiënteerd programmeren (OOP) in PHP en gebruik van frameworks zoals Vue en Laravel.

Onze opleiding wordt gegeven door ervaren professionals met jarenlange ervaring in de sector. Zij zullen je begeleiden en ondersteunen tijdens je leerproces. Bovendien krijg je na het behalen van je diploma een erkend getuigschrift waarmee je aantoont dat je de vaardigheden bezit om succesvol te zijn als full stack developer, webontwikkelaar of programmeur.

Maak nu de stap naar een toekomst als webontwikkelaar of programmeur en schrijf je in voor onze full stack developer opleiding bij Syntra West!

Onze opleiding de nadruk op de belangrijkste talen die nodig zijn voor full stack ontwikkeling. Van HTML/CSS voor de front-end, JavaScript voor interactiviteit, PHP met object georiënteerd programmeren voor de back-end en SQL voor het beheer van databases. Bovendien zal je ook leren hoe je frameworks zoals Vue en Laravel kunt gebruiken voor de ontwikkeling van moderne en efficiënte websites.

Voordelen van de Voltijdse Dagopleiding bij Syntra West

 • Efficiënte opleiding in slechts één jaar tijd
 • Gericht op PHP OOP programmeren en populaire frameworks zoals Vue en Laravel
 • Erkend getuigschrift of diploma na afronding
 • Volgens de laatste methodologieën en technologieën
 • Professionele begeleiding en coaching door ervaren docenten

Aan de Slag als Full Stack Developer, Webontwikkelaar of Programmeur

Onze voltijdse dagopleiding is de perfecte keuze voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot een allround professional in de informaticawereld. Of je nu al ervaring hebt als programmeur of niet, onze opleiding is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van de full stack development.

Schrijf je vandaag nog in voor onze voltijdse dagopleiding en start meteen met je carrière als full stack developer, webontwikkelaar of programmeur.

Inschrijven voor onze opleiding is echter alleen mogelijk voor snelle beslissers, omdat er elk jaar slechts 12 plaatsen beschikbaar zijn. De reden hiervoor is simpel: door een beperkt aantal cursisten is er een betere individuele begeleiding mogelijk. Wees er dus snel bij en schrijf je nu in voor onze voltijdse dagopleiding voor de volledige stack webontwikkelaar.

OPLEIDING ERKEND DOOR DE VDAB

Vraag informatie bij je VDAB consulent indien je een carrièreswitch wil maken.  Ben je werkloos dan is dit ook een mogelijkheid om in te stappen in deze cursus.

Deze opleiding is erkend door de VDAB.

In bepaalde gevallen kan je dus beroep doen op de VDAB om de opleiding integraal (incl. verplaatsingskosten) te bekostigen.

Dit kan enkel als je aan de onderstaande voorwaarden voldoet:

 • je bent ingeschreven bij de VDAB als niet-werkende werkzoekende.
 • je bent bereid om voltijds een dagopleiding te volgen.
 • je doorloopt momenteel geen beroepsinschakelingstijd.
 • je hebt al minstens één jaar de schoolbanken verlaten.
 • je hebt nog geen diploma of getuigschrift hoger onderwijs (of hoger). Of je hebt wel al een diploma of getuigschrift hoger onderwijs (of hoger), maar je beantwoordt aan één van volgende criteria:
  • je diploma biedt volgens de VDAB weinig kansen op de arbeidsmarkt of is verouderd.
  • je diploma leidt naar jobs die je niet meer kan uitoefenen wegens medische, psychische of psychosociale problemen, of je hebt minstens drie jaar aan één stuk niet gewerkt.
  • je bent ouder dan 50 jaar.
  • je hebt een job gedaan die niet aansluit bij je diploma en wil in deze nieuwe richting verdergaan door een opleiding te volgen.
  • je hebt als werknemer loopbaanbegeleiding gevolgd waaruit bleek dat een opleiding aangewezen is voor het werk dat je graag wil doen. Je bent nadien werkzoekende geworden en wil deze opleiding alsnog volgen.
  • je kan aantonen dat je kansen op werk aanzienlijk vergroten door een opleiding te volgen.
  • je bent geslaagd voor de VDAB-screening.

Startdatum: 11/09/2023Follow us on Social Media