5 zaken om te overwegen bij het kiezen van een webdesigner

koffie design in2sites torhout

5 zaken om te overwegen bij het kiezen van een webdesigner

5 zaken om te overwegen bij het kiezen van een webdesigner

Houd bij het kiezen van een webdesigner rekening met deze factoren bij het nemen van uw beslissing.

Heeft de ontwerper reeds ervaring?

Kies je voor een webdesigner die weinig ervaring heeft, dan zul je zelf waarschijnlijk meer werk moeten verzetten dan nodig is. Een goede webdesigner moet begrijpen hoe een project wordt opgebouwd, zodat hij snel en efficiënt wijzigingen kan aanbrengen.

Responsive design

Responsive design is een benadering voor het maken van websites die zich aanpassen aan verschillende schermformaten. Hiermee kunnen gebruikers een website op elk apparaat bekijken zonder horizontaal of verticaal te hoeven scrollen. Dit betekent dat een gebruiker de hele site in één keer kan zien, ongeacht of hij een desktopcomputer, laptop, tablet of smartphone gebruikt.

Is men bekend met SEO (Search Engine Optimization)?

Een goede webdesigner moet begrijpen hoe zoekmachines werken en hoe ze sites voor hen kunnen optimaliseren. Ze moeten ook hun kennis kunnen bewijzen door voorbeelden te tonen van sites die ze hebben ontworpen die zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Kunnen ze referenties geven?

Referenties zijn een uitstekende manier om erachter te komen of een potentiële webdesigner de vaardigheden heeft die nodig zijn om websites te ontwerpen. Vraag naar minimaal drie referenties die instaan ​​voor de kwaliteit van hun werk. Vraag indien mogelijk om meer dan één referentie van verschillende bedrijven, zodat u de kwaliteit van hun werk over meerdere bronnen kunt vergelijken.

Werken ze binnen uw budget?

Een ander ding om te overwegen bij het kiezen van een webdesigner is hoeveel geld u wilt uitgeven. U moet er ook voor zorgen dat de ontwerper die u kiest de behoeften van uw bedrijf begrijpt. Begrijpen ze uw branche? Zijn ze bekend met uw producten en diensten? Wat voor website heb je nodig? Hoe vaak ga je de site updaten? Deze vragen helpen u te bepalen of de ontwerper die u inhuurt, geschikt is voor u.

Heeft u een project in het vizier? Neem vrijblijvend contact met ons op, we luisteren graag naar wat u voor ogen heeft.

De koffie staat klaar!

Tom Vanhoutte
Zaakvoerder
0473132976
tom@in2sites.beFollow us on Social Media