Websites West-Vlaanderen Torhout

responsive websites Torhout In2Sites

Websites West-Vlaanderen Torhout

Websites

Responsive websites

Sedert meer dan 20 jaar maken wij websites voor zelfstandigen t.e.m. KMO.  Bij een website komen er zeer veel zaken kijken, het is nu eenmaal het online visitekaartje van uw onderneming of project. Doorheen de jaren is er heel wat gewijzigd in het online landschap, zeker met de komst van de smartphone in het bijzonder.  Nog niet zo lang geleden was het voldoende om een website te ontwerpen die perfect zichtbaar was op een normaal scherm.  In het huidige landschap dienen we rekening te gaan houden met schermen van alle vormen en formaten.  Dit impliceerde dat uw website vanaf nu responsive diende te zijn, d.w.z. schaalbaar in vorm op alle soorten schermen. Responsive websites zijn voor In2sites reeds een standaard geworden.
Vandaag de dag wordt uw website al voor 50% van het aantal bezoeken op tablet of smartphone bekeken.
Webdesign werd dus dankzij de komst van Responsive websites ook uitgebreid. We dienden een lay-out te voorzien voor alle schermen gaande van smartphone, tablet t.e.m. desktop beeldschermen.

Google SEO

Een website alleen er goed laten uitzien, is één kant van de medaille. Een website die gevonden dient te worden in de grootste zoekmachines online zoals, google, yahoo, bing, … is een ander paar mouwen. Daar kunnen we u perfect in begeleiden maar vergt een samenwerking tussen u als klant en ons als websitebouwer. U kent natuurlijke uw core-business het best en u weet wat een potentiële klant van uw bedrijf zal zoeken online. Deze kennis is essentieel om uw website te gaan boosten in deze online zoekmachines. U wenst per slot van rekening gevonden te worden door klanten op het net.

CMS of Content Management Systeem

Wanneer een website opgeleverd wordt door ons dan heeft u de keuze om gebruik te maken van ons Content Management Systeem. Dit is eigenlijk een tweede website die in de achtergrond enkel zichtbaar is voor u als klant. Het content management systeem is een gebruiksvriendelijke manier om uw website zelf inhoudelijk te wijzigen zonder onze tussenkomst. Ik denk maar aan een nieuw product die u wenst te verkopen en kenbaar te maken. U wenst nieuwe foto’s online te zetten van een prestigieus project, …
Het CMS zorgt ervoor dat alles in zijn juiste vorm en volgens het design wordt weergegeven online zonder dat u over enige vorm van programmeerkennis dient te beschikken.

Hosting en domeinnaam

Als laatste maar zeker niet onbelangrijk is de hosting van de website die wel overwogen dient te worden gekozen. De hosting is de “parkeergarage” waar u uw website online dient op te laden. Uw website zal uiteindelijk over een adres moeten beschikken die we de domeinnaam noemen. De keuze hiervan is ook voor de zoekmachines van groot belang. In die keuze begeleiden we u in samenspraak.

Tom Vanhoutte – In2sitesFollow us on Social Media