Docent Syntra West

docent syntra west

Docent Syntra West

Cursussen in samenwerking met Syntra West

Voor het cursusjaar 2017-2018 hebben we voor het derde jaar op rij een samenwerking gesloten met Syntra West.
De volgende opleidingen/cursussen worden door ons gegeven bij Syntra West:

  • Dagopleiding Webontwikkelaar:
    • De webmaster, de beheerder van een website, maakt de pagina’s van een site aan en onderhoudt ze. Een webmaster is verantwoordelijk voor de oplossing van de meest gangbare technische problemen van de site, Hij weet veel af van HTML en CSS en heeft voldoende kennis om de grafische content te onderhouden.In het onderdeel Webontwikkelaar leer je dynamische websites bouwen van A tot Z en van client tot server. Met behulp van PHP, CSS3, JQuery, HTML5 en MySQL worden tijdens de opleiding verschillende technieken aangeleerd die je in staat zullen stellen om professionele websites of webwinkels te ontwikkelen.

      Je bouwt een website, zorgt voor een grotere interactiviteit tussen surfer en website, gebruik makend van specifieke programmeertools. Naast het programmeren besteden we ook de nodige aandacht aan o.a. testen, beveiliging, versiebeheer, verschillende ontwikkelingsvormen en hosting op een server of in de cloud.

      Met deze bagage aan kennis en ervaring zal je als webprogrammeur aan de slag kunnen bij een multimedia-of webbedrijf of als zelfstandig ondernemer. Je zal in staat zijn om kwalitatieve websites of webwinkels te ontwikkelen.

  • Avondopleiding laatste jaar Programmeurs: C#

Hopelijk tot binnenkort!Follow us on Social Media